Ce pot invata copiii din piesa de teatru de papusi "Martisor de primavara"? - Teatrul de papusi Bibabo

Ce pot invata copiii din piesa de teatru de papusi „Martisor de primavara”?

Mărțișorul este o tradiție populară care marchează începutul lunii martie în România. Este reprezentat printr-un lanț sau sfoară, una albă și una roșie, care sunt legate între ele. Aceste sfori reprezintă primăvara și renașterea naturii. Mărțișorul poate fi purtat pe haine sau daruit în semn de dragoste și prietenie.

Povestea „Martisor de primavara este o poveste frumoasa despre prietenie, bucuria primaverii . Povestea se poate juca toata luna Martie.  Prin intermediul acestei povesti de teatru de papusi, copiii pot invata ca prietenia este importanta indiferent de diferentele pe care le avem. 

De asemenea, copiii pot invata si despre bucuria primaverii si cum sa se bucure de aceasta perioada speciala. Primavara este momentul perfect pentru a face lucruri noi, precum colectionarea sau admiratul florilor. 

Distractia si invatarea se imbina in piesa de teatru de papusi „Martisor de primavara”. Copiii vor fi captivati de actiunea si personajele povestii, iar la finalul spectacolului vor invata lectii despre prietenie si bucuria primaverii.

Povestea  „Martisor de primavara” este un mod distractiv si educativ prin care copiii pot invata despre prietenie si bucuria primaverii. Acest spectacol ofera copiilor sansa de a afla mai multe despre obiceiurile si traditiile noastre, precum si oferirea martisoarelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.