Planning Evenimente - BiBaBo

Planning Evenimente

Botez

Stim ca venirea pe lume a micutului tau iti produce niste trairi noi si unice in viata ta…tocmai de aceea lasa-ne pe noi sa iti organizam petrecerea de botez, incat voi trei sa nu aveti nicio grija. Ne ocupam noi de concept, muzica, aranjamente florale, foto & video, ursitoare & animatori si tot ce altceva iti mai trece prin minte.

Wedding planner

Suntem planneri! De nunta, evenimente sau chiar petreceri pentru copii. De cand am devenit planneri cu diploma cu tot, am invatat foarte multe despre concept, tematica, decoratiuni, sedinte foto, nunta, after party sau chiar bachelorette party – toate astea gandite si concepute alaturi de un #planner, te va asigura pe tine ca putem fi complicii pentru un eveniment rafinat si memorabil pentru o viata intreaga.

Evenimente corporate

So, what’s your brand?! Propun sa plecam de aici cu ideea de concept 😊 Petrecerile corporate sunt la fel de asteptate ca si maririle de salariu. Aducem distractia garantata evenimentului dvs.  
 

Conferinte

Aveti o conferinta de planificat?! Va putem pune la dispozitie echipamentul necesar unui sunet amplu indiferent de marimea salii.

Private party

Petrecerile private sunt cele mai pe placul nostru… Ele raman private intru totul!