Planning Evenimente - Teatrul de papusi Bibabo

Planning Evenimente

 #Planner!

Organizam petreceri de cand nici nu stiam ca asta este o meserie! Nunti, evenimente corporate si asa cum bine stii am inceput cu petreceri pentru copii acum mai bine de 10 ani. Am invatat despre concept, tematica, decoratiuni, sedinte foto, nunta, after party sau chiar bachelorette party – toate astea gandite si concepute alaturi de un #planner, te va asigura pe tine ca putem fi complici pentru un eveniment rafinat si memorabil pentru o viata intreaga.

 

Botez

Stim ca venirea pe lume a micutului tau iti produce niste trairi noi si unice in viata ta…tocmai de aceea lasa-ne pe noi sa iti organizam petrecerea de botez, incat voi trei sa nu aveti nicio grija. Ne ocupam noi de concept, muzica, aranjamente florale, foto & video, ursitoare & animatori si tot ce altceva iti mai trece prin minte.

Evenimente corporate

So, what’s your brand!? Propun sa plecam de aici cu ideea de concept. Petrecerile corporate sunt la fel de asteptate ca si maririle de salariu. Indiferent  ca esti o multinationala sau un restaurant care doreste sa organizeze o seara cu specific, noi iti aducem distractia garantata evenimentului tau.


 

Private party

Petrecerile private sunt cele mai pe placul nostru! Ele raman private intru totul… Putem veni cu echipamentul necesar oricarui tip de eveniment si te putem asigura ca …what happens in Vegas, stays in Vegas 🙂

 

Conferinte

Aveti o conferinta de planificat?! Va putem pune la dispozitie echipamentul necesar unui sunet amplu indiferent de marimea salii.