Mos Craciun, spiriduse si piese de teatru pentru gradinite si petreceri corporate - Teatrul de papusi Bibabo

Hohoho… Copii mici si copii mari!

Hohoho… Mos Craciun se apropie, iar tu esti in cautarea unui Mos autentic si cu glumele la el?!

Il doresti pe Mos Craciun la serbarea copiilor din gradinita ta? Sau la evenimentul de sfarsit de an pentru copiii angajatilor tai ? Ei bine, noi il avem pe cel mai haios mos, acel Mos Craciun batran, bonom, bucalat, burtos si barbos!  Echipa BIBABO lanseaza propunerea unei colaborari viabile pentru gradinite cat si pentru evenimente corporate.

Mos Craciun  impreuna cu spiridusa lui tare draguta si prietenoasa, vor veni sa aduca cadouri copiilor din locatia dumneavoastra, iar apoi, noi cei de la Teatrul de papusi BiBaBo , punem in scena un spectacol magic – POVESTEA DE IARNA – Ei bine… Ati mai intalnit o poveste de iarna fara zapada? Nu, bineinteles. Nici noi! Vom avea zapada, magie si cele mai gingase scenete de pana acum. In aceasta poveste il vom intalni pe Omul de zapada pus pe distractie, Craiasa Zapezii care ne va aduce zapada in prim plan, pe Bradutul vorbitor care ne va relata importanta padurilor in viata noastra, pe Matteo si Veronica care impreuna cu cei mici vor construi, vor interactiona, se vor distra si vor canta.

Durata evenimentului de Craciun este de aproximativ 2ore, ne deplasam in orice locatie din Bucuresti, Ilfov si celelalte imprejurimi. Garantam respectarea regulilor de distantare sociala, suntem echipati corespunzator si in plus ne adaptam oricarui spatiu mai mic sau mai mare din orice locatie.  Ca intalnirea cu Mos Craciun sa fie una de neuitat, recomandam programarea din timp a evenimentului in locatia dumneavoastra

Incheie un parteneriat cu noi pe intreg anul scolar si iti putem oferi un pret preferential. 

Contact: 0725-121-701 | office@teatrul-bibabo.ro sau ne poti trimite un mesaj si te vom contacta pentru detalii.