Despre noi - Teatrul de papusi Bibabo

Teatrul de papusi: gradinite, scoli, evenimente, festivaluri. Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Calarasi...

Despre noi

Echipa noastra are o experienta de aproape 15 ani, ne ocupam de organizari evenimente incepand cu petreceri pentru copii unde principala activitate este teatrul de papusi, reusind sa ajungem sa creem in jur de 20 de povesti impartite in povesti clasice si povesti cu scenarii proprii plus povesti cu tematica (ex: de Craciun, de iarna, de Paste, de Halloween). Povestile sunt interactive cu rol educativ, pline de momente si replici hazlii, colorate cu multe cantecele.

Datorita experientei acumulate in scolile si gradinitele cu care colaboram saptamanal unde am intalnit mii de copii, reusim sa personalizam fiecare petrecere unde suntem invitati. Teatrul BIBABO este o idee diferita de a-ti personaliza petrecerea, datorita faptului ca suntem un teatru mobil iti usureaza tie munca! Venim acolo unde este nevoie de putin arta, aducem cu noi zambete , stare de bine, personaje indragite din povestile clasice cat si personaje nemaistiute  de nimeni.

Interpretarea personajelor este una autentica reusind sa capteze atentia copiilor si sa creeze divertisment de calitate pentru copii. Fiecare spectacol de-al nostru dureaza fix 30 minute, este atentia maxima pe care i-o putem cere copiilor nostri spectatori, alegem sa incepem de fiecare data cu muzica special aleasa pentru varsta lor, apoi la terminarea reprezentatiei actorii ies cu papusile pentru a-i saluta si a le arata celor mici putin din magia de a prinde viata a papusilor, iar surprinderea si bucuria de pe fata lor este nepretuita!