Despre noi

Echipa noastra are o experienta de peste 7 ani, ne ocupam de organizari evenimente incepand cu petreceri pentru copii unde principala activitate este teatrul de papusi, reusind sa ajungem sa creem in jur de 20 de povesti impartite in povesti clasice si povesti cu scenarii proprii plus povesti cu tematica (ex: de Craciun, de iarna, de Paste, de Halloween). Povestile sunt interactive cu rol educativ, pline de momente si replici hazlii, colorate cu multe cantecele.

Datorita experientei acumulate in scolile si gradinitele cu care colaboram saptamanal unde am intalnit mii de copii, reusim sa personalizam fiecare petrecere unde suntem invitati.

Interpretarea personajelor este una autentica reusind sa capteze atentia copiilor si sa creeze divertisment de calitate pentru copii.

In primele zile din vacanta mare 16, 17 iunie am participat la cel mai mare festival dedicat familiei, am petrecut doua zile de neuitat in mijlocul naturii. Zurlandia Festival, festival ce a avut loc pe Domeniul Stirbei din Buftea, taram de 80 de mii de metri patrati. Scena de teatru a avut onoarea sa il aibe alaturi pe Marian Ralea, lucru extrem de onorant pentru noi sa fim prezentati tocmai de dansul.
Echipa noastra a tinut 7 spectacole ce au încantat sute poate chiar mii de copii in cele doua zile de festival. Participarea noastra la feativalul Zurlandia ne-a ambitionat sa creem din ce in ce povesti mai pline de viata si cu replici faimoase si încantatoare in randul copiilor.

despre noi