Ce pot invata copii din piesa de teatru de papusi "Pinocchio"? - Teatrul de papusi Bibabo

Ce pot invata copii din piesa de teatru de papusi „Pinocchio”?

Datorită romanelor, filmelor și pieselor de teatru, toată lumea este familiarizată cu povestea lui Pinocchio. Urmează un spectacol de păpuși și copiii vor simți că sunt chiar acolo în poveste. Această piesă învață publicul tânăr următoarele lecții:

1.O valoare imensă în a pune întrebări. Cititorii tineri pot lua lecțiile că este bine să fii interesat și deschis la schimbare din aventurile lui Pinocchio.

2. Recunoaște valoarea acordării atenției părinților tăi. Pinocchio a învățat valoarea de a primi îndrumarea părintească pentru a reuși. Copiii vor învăța să respecte dorințele părinților și să facă alegeri înțelepte ca urmare a acestui fapt.

În al treilea rând, asumarea responsabilitati și respectarea regulilor. Pinocchio și-a dat seama că trebuie să crească și să-și asume niște îndatoriri de adulți, cum ar fi să respecte regulile și să fie loial prietenilor și familiei sale. Incalcarea simțului responsabilității și a face ceea ce trebuie este ceva de care poate beneficia orice tânăr.

4. A-ți lăsa mintea să rătăcească. Pinocchio și-a dat seama că trebuie să-și folosească creativitatea pentru a depăși obstacolele. Copiii vor învăța să rezolve problemele în moduri noi ca rezultat al acestei activități.

5. Tratează-ți prietenii cu amabilitatea pe care o merită. Pinocchio a învățat în cele din urmă să se comporte corect cu prietenii săi. Aceasta este o modalitate excelentă de a insufla copiilor valorile grijii și respectării prietenilor lor.

6.  Tratați-i pe ceilalți cu amabilitate și ajutați-i pe cei care au nevoie. Pinocchio și-a dat seama de valoarea de a-i ajuta pe ceilalți și, ca urmare, a fost transformat intr-un copil adevarat. Copiii vor învăța importanța de a fi de ajutor altora din această experiență.

Al șaptelea sfat este să nu renunți, iar Pinocchio și-a dat seama de importanța hotărârii și de a nu renunța niciodată. Copiii vor învăța să nu renunțe ușor și să persiste până când vor reuși datorită acestui lucru.

Folosirea păpușilor este o tehnică excelentă pentru a le preda copiilor o lecție sau morală. Teatrul Bibabo este disponibil pentru rezervări în orice ocazie, de la crese, grădinițe și școli primare până la festivaluri și petreceri private. Evenimentul va fi distractiv și educativ pentru copii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.